Weer die klok…


Ik heb het al eerder genoemd: stop de klok! Maar ik val dus in herhaling…

stoptimeIn mei vorig jaar heb ik mijn laatste bericht gepost. Deels bewust, deels onbewust.
Niet dat er nu echt heel veel interessants op te vinden is, maar toch wel een klein beetje. Het is wel duidelijk dat de hobbyisten dit blog nog het meest interessant vinden, getuige het feit dat de pagina over het vervangen van harddisk in de Humax decoder het meest gelezen wordt (een paar keer per maand). De overige pagina’s worden nauwelijks bekeken. Laat staan dat er reacties komen.
Dit motiveert niet echt om tijd in te ruimen voor nieuwe berichten en dan wacht je een gelegenheid af dat je zin, tijd EN een onderwerp hebt. De magie zit ‘m in de combinatie van deze drie woorden. Natuurlijk heb ik wel eens tijd, of zin, maar niet altijd een geschikt onderwerp. En heb ik dat laatste wel, dan ontbreken de tijd en/of zin mij nog wel eens. En bedenk ik dan dat ik het bericht dan wat later alsnog zal plaatsen, tja… Dan wil ik het nog wel eens vergeten…

Het volgende is natuurlijk een heel ander onderwerp, maar wel gerelateerd aan bovenstaande: de tijd gaat soms zo snel dat je niet eens in de gaten hebt dat je al een week verder bent. Je denkt dat je gisteren getankt hebt, maar een blik op de brandstofmeter en je kilometerteller doen je in de harde realiteit weer ontwaken: het is al een week geleden (of langer)! Zo was ik er dus ook een beetje verbaasd over dat mijn laatste bericht al weer driekwart jaar oud is ­čś»

Maar omdat ik vandaag een eerste reactie kreeg (niet de op harddisk) werd ik weer even getriggerd: mijn berichten worden blijkbaar toch gelezen ­čśÇ
Aangezien ik een blog eigenlijk toch wel leuk vind (na het afwegen van enkele voors en tegens) wil ik een nieuwe poging wagen om iets vaker een nieuw bericht te plaatsen. Ik zal niet ontkennen dat ik van lekker eten hou, en ik wil voorkomen dat dit een foodblog wordt, maar om de groep ge├»nteresseerden voor dit blog uit te breiden zal ik mogelijk van tijd tot tijd ook wat recepten plaatsen. Ook andere categorie├źn zullen wellicht nog toegevoegd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *